Eugenes bolognese

Eugenes bolognese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Jon Lykke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.magert hakket oksekød
1 pk.bacon
3 friske tomater
6 fedhvidløg i olie
1 ds.tomatpuré
1 ds.hakkede tomater uden krydderier
2 mellemstore gule løg
1 spsk.Stærk chilisauce
2 tsk.Salt
 Frisk oregano
 Frisk basilikum
 Rapsolie
 Spaghetti (mængde efter behov)
 
Opskrift:
Hak løg og hvidløg og svits begge dele i 2 spsk. rapsolie. Skær bacon små stykker og tilsæt det med hakket oksekød, og svits det til der ikke er flere sammenhængende klumper af kød. Mens kødet brunes, tilsættes salt, chilisauce og krydderier efter behov. Hak tomaterne groft og tilsæt dem med konservesprodukter. Lad retten koge ved lav varme, i minimum 30 minutter. Kog pastaen er ”al dente” (lidt bid i, uden smag af mel) og server pastaen, med rigeligt bolognese.

Bon appetit





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spaghetti Bolognese

karakterer:
Opskriften er vist 2112 gange,
og udskrevet 45 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu