Kanelsnegle 14

Kanelsnegle 14, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Pers.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : CFrausing

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.smør
2.5 dl.Mælk
25 g.gær
0.75 dl.Sukker
1 knsp.salt
2 tsk.Kanel
400 g.hvedemel
 
 Fyld:
100 g.flydende Margarine
100 g.brun farin
1 tsk.Kanel
 
Opskrift:
Smør og mælk varmes til smørret er smeltet og mælken er fingervarm.
Gæren smuldres i en skål og opløses i den lune mælk. Sukker og salt tilsættes og der røres til sukker og salt er opløst.

Kanel og mel tilsættes og dejen æltes smidig. Hæver overdækket i 40 minutter.

Imens røres fyldet sammen.

Dejen deles i to stykker, der hver rulles ud til en rektangel. Fyldet fordeles på de to rektangler men lad ca 2 cm. På den lange side der kommer til at lukke sneglene være uden fyld, de rulles sammen fra den brede side.

Du kan enten ligge dem på en bageplade eller i små papirforme.

Efterhæver overdækket i 40 minutter.

Sneglene bages nu i forvarmet ovn ved 225 grader C. alm. ovn i 7-8 minutter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Opskriften er vist 2996 gange,
og udskrevet 58 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu