Grove kiks (Gode og sprøde)

Grove kiks (Gode og sprøde), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ved ikke

Indsendt af : IDC

Indsendt :      Red :
Grove kiks (Gode og sprøde), billede 4 Grove kiks (Gode og sprøde), billede 1 Grove kiks (Gode og sprøde), billede 2 Grove kiks (Gode og sprøde), billede 3
Fotograf: IDC  

Ingredienser:
0.5 dl.solsikkekerner
0.5 dl.sesamfrø
0.5 dl.græskarkerner
0.5 dl.hørfrø
 lidtchiafrø
0.5 dl.havregryn
100 g.grahamsmel
0.5 tsk.bagepulver
1 dl.koldt vand
0.5 dl.olivenolie
1 tsk.salt
 
 
Opskrift:
Kerner, frø og havregryn blendes i ca. 8-10 sekunder og kommes i en skål. Tilsæt mel, bagepulver, salt, olie og vand. Det hele røres sammen. Dejen skal være ret fugtig.

Dejen rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir til ca. 40x40 cm.
Kiksedejen skæres ud med pizzarulle i kiksestørrelse.

Bag kiksene midt i ovnen ved 200 grader i alm. ovn i ca. 14-15 min.
Kiksene skal være helt gennembagte og lysebrune for at blive sprøde og derved træder smagen bedre frem.
De afkøles lidt og brækkes derefter i stykker.
Kiksene opbevares i en tæt beholder.

Kiksene kan spises med ost eller marmelade eller bare helt som de er.





karakterer:
Opskriften er vist 14622 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu