Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kalkun med tranebær og champignon i cremet sauce

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuner

Diverse kalkunIndsendt af : Julie Rasmussen

Indsendt :


Ingredienser:
500 g.kalkunfilet uden skin og ben
1 posetranebær
350 g.champignon
5 dl.Madlavningsfløde
 
 Olie eller margarine til stegning
 Salt
 peber
 Ris
 


Opskrift:

Skær kødet ud i tern (ca. 3x3 cm)
Varm en wok eller stegepande med høj kant op på middelvarme.
Skær champignonerne over på midten efter de er skylder grundigt.
Kom kødet på den varme pande med noget fedtstof. Når kødet er ved at være stegt færdigt kommer man champignonerne på panden, og tranebærrene. Lad det stå og stege i 2-3 min ved jævn varme.

Kom madlavningsfløden over, og lad det simre i 5-10 min. Til kødet er færdigt og mørt.
Smages til med salt og peber .

Serveres med ris til.

Man kan komme alle mulig grøntsager i efter egen smag. Og evt. noget bacon i tern.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 1193 gange,
og udskrevet 11 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu