Lækker romkugle-roulade

Lækker romkugle-roulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 9 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Den er ikke frysegnet

Indsendt af : Anonym

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Roulade dej:
3 mellemstore æg
120 g.sukker
120 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
 Romkugle dej:
1 mazarintærte (købt)
1 hindbærroulade (købt)
3-4 spsk.romessens
2 spsk.kakaopulver
3 spsk.hindbærsyltetøj
 
Opskrift:
Romkugle dejen:

Tag mazarin tærten og hindbærrouladen og mos/ælt det godt sammen tilsæt kakaopulver og romessens og ælt igen og derefter hindbærsyltetøj og ælt til en fast mørk chokolademasse. Det er noget grasværk så vil anbefale at bruge en håndmikser, ellers er det bare klør fem ned i skålen. Når du har ældet dejen godt sættes til side, indtil roulade bunden er færdig.
DEN SKAL IKKE SÆTTES PÅ KØL, DA DEN SKAL PÅ EN VARM BUND!


Roulade dejen:

Pisk æg og sukker luftigt med en håndmikser. Bland hvedemel og bagepulver, og sigt det ned i æggeblandingen. Pisk dejen 2-3 min.
Smør dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (28 x 35 cm). Bag rouladen i ovnen ved 225 grader i 5-7 min. Drys sukker på et andet stykke bagepapir. Læg rouladen herpå med oversiden nedad, og fjern det første stykke bagepapir. Smør romkugle dejen på og rul den derefter sammen.

Den er bedst, når den serveres kold!





karakterer:
Opskriften er vist 6322 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu