Crispy Fried Chicken

Crispy Fried Chicken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Crispy Fried Chicken, billede 4 Crispy Fried Chicken, billede 1 Crispy Fried Chicken, billede 2 Crispy Fried Chicken, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kyllinge inderfilet
5 dl.kærnemælk
3 dl.hvedemel
1 tsk.cayennepeber
1 tsk.chili, stærk
1 tsk.paprika, edelsuss
 Salt
 Peber
 Olie
 
Opskrift:
Lad kyllingen trække i en skål med kærnemælken i 1-2 timer. Kyllingen skal være helt dækket af mælken.

Bland mel og krydderier sammen og put det i en pose (4 liters eller større).

Når kyllingen har trukket puttes den op i posen til melblandingen og det hele rystes godt sammen, så alle kyllingstykkerne er dækkes godt til med mel.
Tag kyllingen op af posen og læg den på et fad og lad den trække i en halv times tid tildækket.

Put godt med olie i en stor pande eller gryde evt. af 2 gange så at kyllingestykkerne ikke kommer til at ligge i lag. Der skal være nok olie til, at kyllingerne er minimum halvt dækket af olie når de kommer i.
Giv olien godt med varme.

Put kyllingen i og steg den godt på begge sider. Når de begynder at få en sprød skorpe og virker gennemstegt tages stykkerne op og lægges i et fad på køkkenrulle eller andet sugende papir.





karakterer:
Opskriften er vist 18585 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (37 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu