Kylling-karry suppe

Kylling-karry suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ole Simonsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.kylling fileter
3 små porrer
4 store gulerødder
0.25 selleri
0.5 broccoli
3 tsk.karry
2 bouillon terninger
1 tsk.salt
2 l.vand
1 dl.piskefløde
 Lidtrapsolie til svitsning
 
Opskrift:
Skær kødet i små tern.
Snit grøntsagerne. Hold broccolien for sig selv.
Hald lidt rapsolie i en stegegryde og varm det op. Tilsæt karry og lad det brænde af. Tilsæt kødet og rør i det til det har skiftet farve. tilsæt porrer, gulerødder og selleri og lad dem svitse med et øjeblik. Tilsæt bouillon terninger, vand og salt og bring gryden i kog. Lad suppen koge i fem minutter. Tilsæt broccolien og giv det et opkog i et minut. Tilsæt fløden
og bring suppen i kog. Færdig!

Jeg plejer at servere suppen med løse ris. Og en halv bolle med ost. Som har været en tur i ovnen ved 180 gr til osten er smeltet.





karakterer:
Opskriften er vist 8572 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-11-30 13:12:43
Personlig må godt få lidt mere karry

  -   2015-01-30 14:56:38
Prøv at undlade fløden. Skræl et æble og skær det i tern, og put det i suppen i stedet for.