Rouladebund

Rouladebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
125 g.sukker
0.25 tsk.salt
1 tsk.vaniljesukker
100 g.hvedemel
2 spsk.kartoffelmel
1 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Pisk æg, sukker og salt til en tyk og luftig creme i 5 minutter med en elmixer.
Pisk vaniljesukker i cremen.
Sigt mel, kartoffelmel og bagepulver og vend det forsigtigt i æggemassen.
Læg et stykke bagepapir på en bradepande.
Bred dejen ud på bagepapiret.
Bag den midt i ovnen ved 220 grader i 8-10 minutter. (Almindelig ovn.)
Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet og strø det med sukker.
Når kagen tages ud af ovnen, vendes den den med det samme på hovedet ned på bagepapiret med sukkeret.
Læg straks et meget fugtigt (næsten vådt) viskestykker hen over og lad kagen køle ned.
Når kagen er kølet ned, fjernes både viskestykke og det øverste stykke bagepapir.
Fordel det ønskede fyld på bunden og rul rouladen sammen ved hjælp af det nederste stykke bagepapir.
Sættes i køleskabet mindst en time før servering.

TIP:
Denne opskrift kan bruges til hjemmelavede lagkagebunde også.
Hæl dejen i en springform og bag i ca 45 minutter på 180 grader (almindelig ovn).
Afkøl kagen og skær den i tre bunde ved hjem af en kagedeler.





karakterer:
Opskriften er vist 24592 gange,
og udskrevet 375 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-09-20 14:36:35
Udmærket rouladebund bagt ved varmluft 200 gr 8 til 9 min