Jordbæris uden sukker (næsten)

Jordbæris uden sukker (næsten), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Marlenedencker.com

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5-2 ds.kokosmælk fuld fed
200 g.jordbær, gerne fra frost
0.5 citron Saften heraf
4 spsk.kokossukker (kan erstattes af dadelpuré)
 evt.1 spsk. kokosolie
 
Opskrift:
Blend jordbærrene til småstykker eller en pure i din foodprocessor/blender. Hæld massen i en skål mens resten laves.

Blend kokosmælken (uden jordbær). Der er vigtigt at det er den fuld fede, ellers er kokosmassen nemlig bare blandet op med mere vand. Kokosmælken skal blendes længe, så den bliver så luftig som muligt.

Imens sættes kokossukker, citronsaft og evt. kokosolie til opkog i en lille gryde. Det er rarest hvis sukkeret er smeltes, så det ikke danner hårde stykker i isen.

Til sidst vendes sukkerblandingen og jordbærmassen i den luftig kokosmælk. Der vendes i for at sikre luften bliver i kokosmælken.

Massen hældes i ismaskine eller sættes på køl. Efter at jeg har fundet ud af at iskrystallerne kan blendes væk, gider jeg ikke gå og rører i ismassen. Den får lov at stivne, det tager cirka 4 timer, og herefter kan den umiddelbart før servering blendes igennem i en kraftig blender.





karakterer:
Opskriften er vist 3837 gange,
og udskrevet 64 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu