Chokoladekage med marinerede jordbær

Chokoladekage med marinerede jordbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sus

Indsendt :     
Chokoladekage med marinerede jordbær, billede 4 Chokoladekage med marinerede jordbær, billede 1 Chokoladekage med marinerede jordbær, billede 2 Chokoladekage med marinerede jordbær, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.Hasselnøddekerner
25 g.Hvedemel
300 g.Mørk chokolade
175 g.Smør
200 g.Sukker
6 Æg
 
1 kg.Friske jordbær
1 Bdt.friskhakket mynte
2 dl.koncentreret hyldeblomstsaft
2 L.vaniljeis
 
Opskrift:
Rist hasselnødderne i ovnen ved 200* i ca. 10 minutter til skallen brister. Gnid skallen af i et viskestykke, og findel dem i en minihakker.

Smelt chokoladen over vandbad.

Pisk smør og sukker cremet og pisk æggeblommerne i et ad gangen. Rør de findelte hasselnødderne, hvedemel og chokoladen i dejen og vend til sidst de stiftpiskede æggehvider i.

Kom dejen i en smurt meldrysset springform og bag kagen ved 175* i ca. 45 min.

Skul jordbærrene, skær stilken af, og skær dem i tykke skiver. Kom bærrene i en skål og bland med mynte. Hæld hyldeblomstsaften over, og lad det trække mindst en time.

Server jordbærrene til kagen sammen med is





karakterer:
Opskriften er vist 12830 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu