Thereses boller (ekstrem bløde og luftige)

Thereses boller (ekstrem bløde og luftige), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Therese

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.Gær
0.25 dl.Sukker
0.25 tsk.Salt
2 spsk.Olie
5 dl.mælk
500-800 g.Hvedemel
 
Opskrift:
Gæren smuldres i en skål, sukker tilsættes.
Når gæren og sukkeret er opløst til flydende masse.
Salt, olie, og mælk røres i.
Mel tilsættes, og æltes til dejen er blød, og LET klistret.
Stilles til hævning i 10-15 min.

Æltes (hvis dejen er for klistret tilsættes mere mel)og formes, og hæves i 10 min.

Bages midt i ovnen

Varmluft 170 c, 12-15 min
Alm ovn 175 c -12-15 min

Bollerne er færdige, når de lyder hule, når der bankes på bunden





karakterer:
Opskriften er vist 4260 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-10-16 08:38:06
5-800 gram mel? Burde det ikke være mere præcist?

  -   2015-01-18 14:51:10
God smag og let opskrift