Russisk mørbradgryde

Russisk mørbradgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.røget flæsk
400 g.svinemørbrad
4 løg
 Salt
 peber
 dl.rødvin
2 syltede agurker
150 g.syltede rødbeder
1 bundtpersille
1 dl.cremefraiche 18%
 
Opskrift:
Skær flæsket i strimler og kom det i en gryde og lad fedtet smelte fra. Skær mørbraden i strimler. Skær løget i tynde skiver. Brun mørbradstrimlerne i det varme fedtstof, tilsæt løgene og svits dem med. Krydr med salt og peber. Spæd med rødvinen og lad simre under låg i ca. 10 minutter. Lad de syltede agurker og rødbederne dryppe af og skær begge dele i fine strimler. Kom dem i gryden til kødet samt løgene og lad det simre 5 minutter. Hak persillen fint. Rør creme fraiche sammen med persille og smag til med ekstra salt og peber.

Serveres med ris.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbradgryde

karakterer:
Opskriften er vist 37189 gange,
og udskrevet 633 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2006-12-21 15:57:36
denne ret smager ganske udmærkert en rimelig god risret