Rosmarinkrydret mørbrad

Rosmarinkrydret mørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 storsvinemørbrad
10 g.smør
1 spsk.olie
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
250 g.champignoner
 
 Sauce:
1 dl.tør vermouth
2 dl.cremefraiche 38%
0.5 tsk.majsstivelse
½ grøntsagsbouillonterning
1 spsk.friskhakket rosmarin
 salt
 peber
10 grønne oliven med piment
 
Opskrift:
Puds mørbraden fri for sener og hinder og skær den i ca. 2 cm tykke skiver,. Varm smør og olie op på en pande, og brun hurtigt mørbrad skiverne. Krydr med salt og peber. Tag kødet af panden og hold det varmt under folie. Skær svampene i halve og svits dem gyldne på panden. Rør creme fraîche og majsstivelse sammen og hæl det på stegepanden sammen med vermouth, bouillon og rosmarin. Smag saucen til med salt og peber. Læg mørbradskiverne ned i saucen, og varm dem forsigtigt igennem. Halver de grønne oliven og drys dem over.





karakterer:
Opskriften er vist 8657 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu