Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Hindbærflødeskum

Antal:
Portioner 2 Portioner
Ret : Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Bær

HindbærFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :


Ingredienser:
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Hindbær. dybfrost
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram


Opskrift:

Sæt de optøede hindbær til at dryppe af i et dørslag i vasken en times tid.
Pisk fløden til flødeskum.
Mos hindbærene med en stavblender.
Vend hindbærmosen rundt i flødeskummet.
Tilsæt vaniljesukker og rør rundt.
Påfør hindbærflødeskummet på lagkagerne.

Tips:

Passer til 2 lagkager



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 15995 gange,
og udskrevet 60 gange.


Energi:
KJ total 4203 (1000 kcal)
KJ pr. Portioner 2101 (500 kcal)
Vægt ialt 454 gram
Vægt pr. Portioner 227 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 925 KJ (220 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 21.5 gram
Kulhydrat 6.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu