Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Pølsehorn til natmad

Antal: 24 stk.

Ret : Natmad

Hovedingrediens : Blandet kød

PølserIndsendt :

Pølsehorn til natmad, billede 4 Pølsehorn til natmad, billede 1 Pølsehorn til natmad, billede 2 Pølsehorn til natmad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
30 g.margarine
 dl.mælk
50 g.gær
100 g.kvarg naturel
2 tsk.groft salt
½ spsk.sukker
650 g.hvedemel
12 pølser
 
 


Opskrift:

Smelt smørret og tilsæt mælken. kom det i en røreskål og rør gæren ud heri. bland de øvrige ingredienser i. slå dejen sammen til den er blank og smidig. stille herefter til hævning 45 min. ælt dejen og del den i 3 dele, rul den ud og del den i 8 trekanter. del pølser i halve eller mindre. læg en pølse den brede ende og rul dejen til horn om pølsen.

hæver 15 min. og bages ved 225 grader C. alm. ovn i 15 min.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (49 stemmer)

Opskriften er vist 41262 gange,
og udskrevet 794 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Pølsehorn til natmad

Mig  -  2013-03-16 16:29:58
Det smager virkelig godt!

  -  0000-00-00 00:00:00
jeg har brugt meget mere mel end der er angivet at man skal