Lækre tynde pandekager

Lækre tynde pandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ladegaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.Hvedemel
0.5 tsk.fint salt
1 tsk.sukker
5 dl.mælk
3 store æg
 Margarine til bagning
 
Opskrift:
Mel, salt og sukker blandes og røres til jævning med mælken. Herefter tilsættes æggene, og det hele piskes godt. Dejen kan evt. trække 1/2 time i køleskabet.

En pande varmes godt op, og lidt margarine smeltes på panden. pandekagerne bliver mere sprøde, hvis de steges i lidt mere margsrinesrine, men kan bages på en næsten tør pande.

Ca 1/2 dl. (afhængig af pandens størrelse) dej hældes på panden, og fordeles over hele panden i et tyndt lag. Er der kommet for meget på panden, Kan det hældes tilbage i skålen.

Pandekagen bages til den er gylden på undersiden inden den vendes, da den ellers let revner og går i stykker. Når den er gylden på begge sider lægges den på en tallerken, med et grydelåg over.

Serveres med æblemos, is, syltetøj eller sukker.

Tips:

Smager også rigtig godt næste morgen, smurt med smør, og drysset med sukker.





karakterer:
Opskriften er vist 35083 gange,
og udskrevet 246 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (86 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-09-23 15:34:29
Den er godt nok flydende

  -   2013-04-01 11:38:35
Stor succes da jeg bagte dem. De er lette at bage, og både sprøde og lækre. Skabte glæde hos gæsterne.