Stenalderbrød 2

Stenalderbrød 2, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bjarne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.Græskarkerner
100 g.Solsikkekerner
100 g.Mandler (har ikke afskallet mine)
100 g.Valnødder
100 g.hørfrø
100 g.Sesamfrø
5 æg
1 dl.olie
2 tsk.salt
 
Opskrift:
alle ingredienser blandes grundigt, og hældes i en smurt form (evt. silicone)
bages ved 160° i 60-70min. Afkøles i formen

Tips:

Brødet hæver ikke op og skal også serveres i skiver som snack. Olivenolie smager kraftigt igennem, så måske vil en rasp eller anden smagsløs olie være bedre, men det er jo en smagssag





karakterer:
Opskriften er vist 18553 gange,
og udskrevet 618 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-07-01 11:37:08
Lækkert stenaldebrød, som mætter godt

  -   2017-03-28 13:30:38
Det smager rigtig godt. Brugte spelt kerner i stedet for valnødder. Spiser det også snak, når lækkersulten melder sig.

  -   2013-10-06 19:51:21
Et godt brød, man bliver mæt længe og så er det sundt.

  -   2013-09-13 09:22:59
super lækkert brød!