Risgryde

Risgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Margarine til bruning
500 g.hakket oksekød
2 løg
4 dl.løse ris
8 dl.bouillon
70 g.Tomatpure, koncentreret
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
 Flutes
 Ketchup
 Soja
 Tabasco
 
Opskrift:
Skær løgene i terninger og svits dem i fedtstof. Tilsæt oksekød og rør rundt til alt er svitset og kødet ligner millionbøf.

Tilsæt ris, bouillon og puré. Bring det hele i kog og skrue derefter ned for varmen. Lad retten stå og småsimre ca 30 min. til al væsken er kogt ind i risene. Smag til med salt og peber.

Server retten med flutes, ketchup, soja og tabasco.






karakterer:
Opskriften er vist 4235 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-09 12:17:09
God ret. Nem og hurtig at lave.