Laksefilet med pestosauce og cremefine

Laksefilet med pestosauce og cremefine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt :     
Laksefilet med pestosauce og cremefine, billede 4 Laksefilet med pestosauce og cremefine, billede 1 Laksefilet med pestosauce og cremefine, billede 2 Laksefilet med pestosauce og cremefine, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.perlebyg
1 bouillonterning høns
5 dl.vand
 
250 g.grønne asparges
1 rød peberfrugt
1 løg
600 g.laksefiletter uden skind
2 citroner
2.5 dl.Cremefine til madlavning 7 %
 Salt
 peber
 
1-2 spsk.basilikumpesto
 Friske basilikumblade
 
Opskrift:
Kog perlebyg som beskrevet på posen og tilsæt 1/2 bouillonterning i vandet i stedet for salt.

Skær asparges i aflange skiver på skrå. Skær peberfrugt og løg i tern. Del citroner i halve.

Steg laksefiletterne på en stor pande sammen med de halve citroner. Tag laks og citroner af panden når de er færdigstegte og dæk dem med stanniol, så de holder sig varme.

Rist asparges, peberfrugt og løg på panden 1-2 min. og vend dem sammen med den kogte perlebyg.

Kog panden af med Cremefine tilsat 1/2 bouillonterning og smag til med pesto, salt og peber.

Anret perlebyg med laks, de stegte citroner og pestosauce og pynt med friske basilikumblade.





karakterer:
Opskriften er vist 12924 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu