Indisk karrysuppe 03

Indisk karrysuppe 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gulerødder
50 g.løg
1 æble
50 g.porre
3 dl.hønsebouillon
2-3 tsk.karry
 salt
 peber
 
 Garniture:
170 g.kogt kyllingkød
50 g.rød peberfrugt
75 g.kogt ris
 
50 g.græskyoghurt
 
Opskrift:
skær gulerødder, løg og æblet i tern. snit porrerne i tynde ringe og bland dem sammen gulerødder,løg,æble karry,hønsebouillon i en gryde og kog det ca. 15-20 til det er mørt.
blend suppen og smag til med salt og peber.

skær kyllingekødet og peberfrugten i tern og tilsæt suppen og de kogt ris og varm op igen.

yoghurten tilsættes lige inde servering.





karakterer:
Opskriften er vist 5488 gange,
og udskrevet 124 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu