Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Farseret svinemørbrad

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Svinemørbrad HelIndsendt :

Farseret svinemørbrad, billede 4 Farseret svinemørbrad, billede 1 Farseret svinemørbrad, billede 2 Farseret svinemørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Fars: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
250 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
100 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
    1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt


Opskrift:

Befri mørbraden for sener og hinder. Flæk den halvt igennem og bank den lidt ud.

Fars:
Rør det hakkede kød med hakket løg, peberfrugt og æggeblomme. Krydr med salt og peber. Læg farsen midt på mørbraden, luk den og bind omkring den.

Brun den på alle sider i smørret i en stegegryde. Krydr med salt og peber og hæld bouillon ved.
Lad den stege ca. 25 min. i alt.

Tag mørbraden op, sigt evt. bouillonen og hæld fløde blandet med hvedemel i. Bring det i kog og smag sovsen til.

Serveres med kogte kartofler.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (30 stemmer)

Opskriften er vist 133714 gange,
og udskrevet 4214 gange.


Energi:
KJ total 11163 (2658 kcal)
KJ pr. Pers. 2790 (664 kcal)
Vægt ialt 2461 gram
Vægt pr. Pers. 615 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 453 KJ (107 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2012-03-11 17:57:31
dejlig hurtig og sund ret.tilbehør evt. frisk rå salat. samtidig er det en billig ret