Kartoffelkage med abrikose

Kartoffelkage med abrikose, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
350 g.kogte kartofler
4 æg
300 g.sukker
100 g.groft hakket chokolade
1 ds.abrikoser
 
 Smør til at pensle formen
 
Opskrift:
Æggeblommer og sukker piskes godt sammen. De mosesde kartofler og chokoladen røres i, til massen får en jævn og glat konsistens.

Æggehviderne piskes stive og vendes i kartoffelmassen, og det hele fordeles i en stor smurt springform eller tærtefad.

De afdyppede abrikoser fordeles rundt langs kanten af formen og et par stykker i midten.

Kagen bages i 1 time ved 180 grader.

Serveres lun eller afkølet og evt. med is, flødeskum eller creme fraiche





karakterer:
Opskriften er vist 9263 gange,
og udskrevet 221 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu