Makronmuffins med Hindbær flødeskum

Makronmuffins med Hindbær flødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : N.T.M

Indsendt :      Red :
Makronmuffins med Hindbær flødeskum, billede 4 Makronmuffins med Hindbær flødeskum, billede 1 Makronmuffins med Hindbær flødeskum, billede 2 Makronmuffins med Hindbær flødeskum, billede 3
Fotograf: N.T.M  

Ingredienser:
 Kage:
125 g.knuste makroner
125 g.hvedemel
125 g.smør eller margarine
3 æg
300 g.sukker
 evt. 50 g. hakkede nødder
 
 Hindbær flødeskum:
2.5 dl.piskefløde
 Hindbær syltetøj efter smag og ønske af bitterhed
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker godt!
Pisk skiftevis mel og den smeltede OG afkølede margarine i alt dette med håndmixer
vend derefter de knuste makroner i sammen med evt nødder
Bages i forvarmet ovn på 200 grader C. alm. ovn i ca 15-20 min

Flødeskum:
Pisk fløden
tilsæt hindbær syltetøj efter smag
Da kagen jo kan være meget sød, smager det godt med det bitre hindbær

Tips:

Bag helst kagerne dagen før, da hvis de skal bruges samme da godt kan være meget klistrede og smulrende hvis der skal flødeskum på er det bedst at putte på en halv time før og så sætte kagerne i køleskabet til de skal bruges





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Makron muffins

karakterer:
Opskriften er vist 26547 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-13 14:55:15
Til jeg der har prøvet at lave dem, kom meget gerne med noget Feedback :-D