Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Verdens bedste svenske pølseret

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød

PølserFryseegnet : nej

Indsendt af : liane

Indsendt :


Verdens bedste svenske pølseret, billede 4 Verdens bedste svenske pølseret, billede 1 Verdens bedste svenske pølseret, billede 2 Verdens bedste svenske pølseret, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kogte kolde kartofler
500 gram Pølser
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Paprika, edelsuss
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
lidt Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Pynt: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
    1 bundt purløg vejer ca. 100 gram


Opskrift:

Skær pølser og de kogte kartofler i mindre stykker. Pil og hak løget.

Lad smørret blive gyldent og svits da løget der i i ca. i min. Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpure og de øvrige ingredienser.

lad retten koge i ca. 10 min og så er den klar til at blive serveret.

Pynt gerne med frisk klippet purløg.

Tips:

tilberedningstid ca. 30 min



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (504 stemmer)

Opskriften er vist 930411 gange,
og udskrevet 14464 gange.


Energi:
KJ total 10577 (2518 kcal)
KJ pr. Pers. 2644 (629 kcal)
Vægt ialt 1782 gram
Vægt pr. Pers. 445 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 593 KJ (141 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 8.6 gram
Kulhydrat 11.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Verdens bedste svenske pølseret

j  -  2017-11-24 09:23:05
God opskrift men kan kun give 3 stjærner Vis den skulle have 5 så skulle der kålpølser og bacon i

Karsten m  -  2017-09-15 17:52:59
Smager super. Kan det fryses?

Sigrid Marie  -  2017-08-13 17:23:38
MMMmmmmm. Det er bare så lækkert med sådan en pølse ret så den for 5 stjerner af mig. GOD OPSKRIFT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Julie H  -  2017-06-28 00:58:55
Dejlig nem og hurtiglavet ret. Mange tak 😉👍

mad mad mad   -  2017-05-13 15:33:14
Siden den for så mange gode kommentarer tror jeg også jeg prøver den

Michael Alexander  -  2017-02-06 18:24:42
God opskrift. Hvis man gemmer kartoffelvandet - gerne tilsat en terning grøntsagsbouillon - kan det sagtens erstatte det meste af fløden, det tykner faktisk på samme måde. Desuden kommer vi hakket hvidløg i, når vi svitser pølserne - du kan ikke smage dem bagefter, men de fremhæver de øvrige smagsindtryk i retten. Og så skal der altid lidt Dijon-sennep i sammenkogte retter, giver et pift til smagsløgene.

Martin [Delicious & Sweet]  -  2016-11-04 16:08:49
Fremragende opskrift, den smager godt og giver også en smule kunstnerisk frihed. Jeg vil anbefale madfløde 18% fremfor piskefløde. Piskefløde er ikke en optimal madløsning.

Maria  -  2016-08-30 21:44:13
Jeg kom til at putte tre tsk cayennepeber i i stedet for paprika og puttede så 3 tsk paprika i bagefter. Giver retten en spark uden at blive stærkt og smager dejligt!

Tommy  -  2016-08-27 17:13:51
Den er lang tid om at stivne i sovsen. De 10 min kan ikke lade sig gøre. Men smager godt

Ingelise  -  2016-08-11 16:35:53
Det er en hamrede god ret ikke sidste gang vi prøver den😊😊😊😊

Ditte  -  2016-05-23 18:32:35
Vildt god! Prøv at tilsæt lidt æbleeddike, det er godt!

Steffen B.  -  2016-03-18 20:03:56
@Marianne D; - Retten kan godt fryses, purløg bliver dog blødt, men bevarer smagen.

Søren W  -  2016-02-18 16:37:53
Lad retten stå i køleskab 1 døgn og genopvarm dagen efter - så smager den ENDNU bedre

Marianne D  -  2016-02-03 21:06:44
Kan retten fryses???

Jan V  -  2015-10-28 10:06:30
Bruger opskriten som den står, dog smider jeg også lige 200 g. bacon i skiver oveni, som jeg svitser sammen med løj og pølser. Det bliver da ikke bedre :)

Kristian W  -  2015-10-15 18:41:46
Tilsæt 1 dl. eddike samt 2 spiseskeer med sennep og retten vil få 5****! Velbekommen

Johnny   -  2015-08-24 13:52:15
Super god ret prøv med kålpølser og rødløg smager meget bedre

Knud Laursen  -  2015-03-13 09:15:52
Vores barnebarn på knapt tre år sad og så fjernsyn ca. halvanden time efter, at vi havde spist. Pludselig vender han sig og siger: "Farfar, du skal komme i morgen igen og lave aftensmad"......så havde den svenske pølseret ikke været helt forkert.

Elo  -  2015-01-25 13:11:33
Jeg var engang i Sverige hvor vi fik pølseret med sild. Det smagte bare herligt. Har prøvet retten her med 5-6 sild i lage tilsat. Det er næsten min livret!

Sheila8  -  2014-08-11 12:58:49
Virkelig god ret :)