Sellerisuppe

Sellerisuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stella

Indsendt :     

Ingredienser:
400 g.Selleriknold
150 g.kartofler
150 g.gulerødder
100 g.løg
1 l.grønsags- eller hønsebouillon
3-4 dl.minimælk
0.5 citron
1 bdt.persille
1 fedhvidløg
1.5 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl selleri, lartofler og gulerødder. Pil løget og hak det i små tern.
Skær selleri og kartoffel i store tern.
Kartofler, løg og selleri koges i bouillonen til de er møre, ca. 30 min.
Blend blandingen og tilsæt mælk. Pres citronen og tilsæt saften.
Smag suppen til med salt og peber.
Tilsæt gulerodsstrimler og varm dem kortvarrig igennem
Bland hakket persille sammen med hvidløg og tilsæt sammen med olien.
Smag til med salt og peber.
Server evt. groft brød til





karakterer:
Opskriften er vist 20475 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-01-15 17:44:44
Jeg undlod gulerødder, men tilsatte pastinak, 2 del piskefløde ,1 ss honning. Og her var den også rigtig god

  -   2012-04-02 08:43:49
Meget velsmagende og mættende suppe.