Æble-kanel-havregryns brød

Æble-kanel-havregryns brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Emma

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
125 ml.brun farin
60 ml.Ahorn Sirup
200 ml.vanille yoghurt (jeg brugte naturel og blandede det op med lidt vaniljesukker)
1 tsk.kanel
1 tsk.olie
1 æg
180 ml.havregryn
250 ml.fuldkornshvedemel
180 ml.hvedemel
1.5 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
500 ml.æbler
125 ml.hakkede mandler
 
 En håndfuld havregryn til at drysse på toppen
 
Opskrift:
I en skål blandes:
brun farin, sirup, yoghurt, olie, æg, havregryn
lad det stå og trække i 10 min.
I en anden skål blandes mel, bagepulver og salt.
Skræl æblerne og skær dem groft
Hak mandlerne groft
Tilføj mel-blandingen, æbler og mandler til den første blanding.
Alle ingredienser røres godt sammen.
Beklæd en brødform med bagepapir (du kan også vælge at smøre formen)
Hæld massen i brødformen og top med havregryn





karakterer:
Opskriften er vist 4860 gange,
og udskrevet 83 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-14 17:12:30
er glad for du kunne lide det. og tak for at tilføje bagetiden. :)

  -   2012-07-16 15:32:14
DET SMAGTE SKØNT....Jeg bagte brødet på 180 grader midt i ovnen i 45-60 min.