Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Toblerone mousse

Antal:

Ret : Diverse Tilbehør

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :


Ingredienser:
400 g.toblerone
5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Tobleronen brækkes i små stykker og lægges i en metalskål eller glasskål, som kan tåle varme.
Fløden tilsættes.
Skålen placeres i et vandbad.
Smelt ved svag varme tobleronen, så både chokolade og honning er smeltet.
Sættes i køleskabet til næste dag.
Moussen piskes til den ønskede konsistens. (Vær opmærksom på at den meget hurtigt bliver tyk.)



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9977 gange,
og udskrevet 90 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Caroline  -  2013-12-26 19:09:14
Dette har jo intet med mousse at gøre? Det er jo bare toblerone flødeskum...