Berlinerpfankuchen

Berlinerpfankuchen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet.

Indsendt af : Mille

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hvedemel
50 g.smør
25 g.gær
1 dl.lunken mælk
2 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
1 æg
 
 olie eller palmin til kogning
 
 Fyld:
 hindbær- eller jordbærmarmelade
 
 Pynt:
 sukker
 
Opskrift:
Hak smørret ud i melet.
Rør gæren ud i den lune mælk og kom det i melet.
Ælt med sukker og æg til en blank og smidig dej.

Rul dejen ud i ca. 1 cm tykkelse og stik ud med et glad eller en rund form.
Læg dem sammen to og to om en skefuld marmelade. Tryk kanterne godt sammen. Eller rul dejen ud i små pølser der samles som ringe. Lad dem hæve i ca. 20 min et lunt sted.

Kog dem gyldne i olie eller palmin, 2-3 af gangen.

Lad kagerne dryppe af på et fedtsugende papir inden de vendes i sukker.





karakterer:
Opskriften er vist 3928 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu