Glad Mave Mad

Glad Mave Mad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : HeleneP

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 knsp.peber
1 knsp.chili
1 tsk.salt
0.5 dl.olivenolie
4 fedhvidløg
1 mørbrad
3 dl.pore
3 dl.ærter
2 dl.ananas i tern
6 dl.sorte ris
 
 Salat:
1 bdt.radiser
2 appelsiner i tern
0.5 net/honning melon i tern
4 æbler i tern
300 g.småbladet salat
 
Opskrift:
Forvarm ovnen på 200 C (varmluft)

1) Sorte ris skylles nogle gange.
1½L vand bringes i kog i gryde og kom risene i. Skal koges i ca 1 t.

2) Hvidløg skrælles og skæres i små tern.
Peber, salt, chili og olivenolie blandes sammen med hvidløgene. Svitses på en god stor pande. Pas på de ikke brænder på, tag dem op og kom dem ned til risene når de er gyldne.

3) Mørbrad brunes på panden.
kom mørbraden i en ildfast fad med pore, ærter, ananas og ½-1L vand (kødet skal være halvt dækket).
Sæt i oven med stanniol over. Lad det simre der ind til risene er færdige.

4) Salaten klargøres og stilles på køl.

5) Når risene har kogt i ca en time skylles de grundig til vandet er rimelig klart.
Svits risene på samme pande i det resterende olie!
Kom dem derefter ned til kødet. Sørg for de er godt blandet med det andet i fadet.
Tag stanniol af og skru ovnen ned på 180 C. Lad det stå i 30 min

Server med salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 5638 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu