Lammehjerter a la china

Lammehjerter a la china, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 lamme eller fårehjerter
3 spsk.sojasauce
1 porre
2 storegulerødder
1 lilleløg
3 spsk.olie
0.5-2 dl.vand
1 spsk.sojasauce
0.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hjerterne skæres i tynde skiver og marineres med 3 spsk. soya- trækketid ½ - 1 time og herefter afdrypning i ca. 5 min.

Grøntsagerne rengøres og deles. Porre og løg skæres i skiver og gulerødder i tændstikstykke stave.

Olien varmes i en wok eller stegegryde og kødet tilsættes. Under omrøring svitses kødet for fuldt blus i 3 min og drysses med lidt salt.

Herefter tilsættes grøntsagerne som svitses med til de er knapt mører. Gulerødderne skal kunne knase.

Kødet og grøntsagerne skubbes op af grydens sider eller tages op af gryden og vandet tilsættes. Ved opkogning tilsættes lidt mere soya samt piskefløden.

Smages til med salt og peber. Kød og grøntsager kommes tilbage i sovsen.

Serveres straks med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 17015 gange,
og udskrevet 502 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-12-03 20:19:13
Dejlig ret, hurtigt lavet, når først hjerterne er gjort i stand.

  -   2016-03-13 19:57:09
Fin smag - men meget mild. Kunne godt fristes til næste gang at tilføje lidt peanutbutter og en anelse chili. Eller sichuan-krydderi...

  -   2005-01-01 01:01:01
nem og smager godt!