Karrysuppe med porre og kylling

Karrysuppe med porre og kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : marie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.skrællede kartofler
400 g.kylling filet uden skin og ben
400 g.løg (evt. halvt skalotteløg)
400 g.porre
4 fedhvidløg
40 g.smør
2 spsk.madras karry
1 tsk.spidskommen
1 tsk.frisk hakket ingefær
1 fint revet citronskal
 saft af citron
 lidtMuskatnød, friskrevet
 salt
 peber
2 l.god kalve bouillon
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
skær kartoflerne i 1 cm store tern og kog dem 5 min i vand tilsat salt. Dryp dem godt af. Skær løg og porre i tynde ringe. Hak hvidløg fint. Del kyllingekødet i små strimler.

Sauter kyllingekødet på alle sider til det har taget lidt farve. Tag kødet op.

Sauter løgene i resten af fedtstoffet til der klare. Tilsæt karry og rist blandingen godt igennem i 1-2 min.

Tilsæt hvidløg, spidskommen, hakket ingefær, citronskal, muskatnød bland godt sammen.

Tilsæt kartofler og porrer, krydr med peber og lidt salt og hæld bouillon på. Lad suppen simre ca 10 min.

Tilsæt kylling og kog yderlig 5 min. Tilsæt fløde kog igennem til suppen jævner let. Smag til med salt, peber, karry og lidt citronsaft.

Nydes med et godt brød





karakterer:
Opskriften er vist 19180 gange,
og udskrevet 335 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu