Nugga tern

Nugga tern, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Kan med fordel fryses. Tages op 10min før de skal nydes..

Indsendt af : Gitte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.smør
8 dl.Havregryn
2 spsk.Hvedemel
3 tsk.Bagepulver
2 dl.Sukker
4 spsk.Vaniljesukker
4 spsk.Lys eller mørk sirup
 
 Pynt:
200 g.Nugga
 
Opskrift:
Smelt smøret
Bland resten i. Rør med håndmixeren. Underlig dej, men sådan skal den være.
Dejen klappes ud i en lille bageplade ca30x20cm.

Bages v. 200g i 15 min

Efter ca 5 min efter den er bagt skæres nugga i strimser og lægges på kagen. Det vil hurtigt smelte og kan så smøres ud som glasur.

Skær kagen i stykker på ca 4x4cm.

Tips:

Lav evt mønster med en gaffel i nugga-glasuren. Det vil se flot ud. Bag ikke kagen mere end 15min da den så vil blive meget hård.





karakterer:
Opskriften er vist 2931 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu