Pandekager med boghvedemel

Pandekager med boghvedemel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Hausfrau

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3.75 dl.boghvedemel
0.5 tsk.fint salt
1.75 dl.maizena
3 store æg, sammenpiskede
3 spsk.smeltet margarine eller smør
 
Opskrift:
Sigt mel og salt ned i en skål (for at tilføje luftighed). Tilføj æggene og bland godt. Hæld mælken i og pisk. Tilsæt smeltet smør. Hæld dejen ned i en ren skål gennem en sigte. Dæk skålen med plastfilm og stil i køleskab i 2 timer.
Tag dejen ud af køleskab, så den kan få stuetemperatur, inden den skal bruges. Bag pandekagerne af.

Tips:

Pandekagerne kan bruges med alverdens fyld; hummersauce og rejer, tun, stegte løg, peberfrugte og linser eller mere traditionelt med kylling i karry, oksekød, kebab osv.





karakterer:
Opskriften er vist 7633 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-27 12:22:48
Så meget så dejen får den rette konsistens

  -   2016-10-22 17:27:28
hvor meget mælk skal der i?

  -   2012-04-22 15:40:07
Hvor meget mælk mon der skal bruges+ 3 - 4 dl?