Gammeldags farsered porre i gryde

Gammeldags farsered porre i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : proppen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
650 g.mager svinefars
2 æg
1 dl.sød mælk
1 spsk.hvedemel
1 dl.havregryn
 salt
 peber
 rasp
1 bouillonterning, svin
1 bouillonterning, grøntsag
25 g.rigtig smør
4 spsk.rapsoile eller lignende
5 dl.vand
 
Opskrift:
Rør farsen sammen.
rens porerne og skær i passende stykker ska ikke koges.
pak farsen godt rundt om porre og rul i rasp og brunes godt i smør og olie i en stegegryde.
tag dem op og put lidt vand i gryden rør bouillonterninger ud og put så rullerne tilbage i gryden tilsæt vand til det lige dækker dem låg på og en times småsimrer. væden de har kogt i jævnes med alm meljævning smages til med salt/peber og kulør.

Tips:

rigtig smør er vigtigt gir speciel smag





karakterer:
Opskriften er vist 5474 gange,
og udskrevet 80 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu