Pannerede squash

Pannerede squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej!

Indsendt af : Zamya

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor squash
4 dl.groft rugmel
2 spsk.birkis eller sesam (efter smag)
 salt
 peber
1 æg
2 spsk.mælk
3 spsk.flydende stegemargarine
 
Opskrift:
- Skær squashen i 1cm tykke skiver
- bland mel, birkes / sesam, salt og peber godt sammen i en dyb tallerken
- pisk æg og mælk med en gaffel i en anden dyb tallerken
- paner nu squash-skiverne én ad gangen ved først at dyppe dem i æggeblandingen og derefter i melblandingen.
!!!Det er vigtigt, at melet bliver trykket godt og grundigt fast på squashene, som derefter bliver lagt forsigtigt enten direkte på den varme pande, eller på en fuldstendig tør tallerken!

- Steg skiverne ved middelhøj til høj varme på en pande med rigeligt flydende stegemargarine (ellers falder paneringen af!).
- De er færdige når paneringen er mørkebrun og sprød.
- Tag dem af panden, idet de lægges på et stykke køkkenrulle så de kan dryppe af

Tips:

Man kan med fordel krydre melblandingen efter eget ønske, eksempelvis med karry, estragon eller basilikum. Man kan også vælge at presse et par fed hvidløg i æggeblandingen og lade den stå og trække 10 min før panering.





karakterer:
Opskriften er vist 3936 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu