Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Forloren hare 08

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød

Andet blandet kødFryseegnet : Fryseregnet

Indsendt af : Metta87

Indsendt :

Forloren hare 08, billede 4 Forloren hare 08, billede 1 Forloren hare 08, billede 2 Forloren hare 08, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket kalv- og svinekød (eventuelt bare svinekød)
1 æg
1 spsk.rasp
1-2 revne skalotteløg
1 tsk.salt
 friskkværnet peber
1 pk.bacon
3-4 dl.bouillon
 


Opskrift:

Bland alle ingredienserne sammen i en skål (lige pånær bacon og de 3-4dl boullion), og rør det rigtig godt sammen. Form farsen til noget der ligner et brød, og læg det i et ildfast fad. Tag baconen og læg strimlerne over fasen så den bliver dækket.
Hæld boullion ved siden af i fadet.

Bag den forlorne hare i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca 1 time, startende i kold ovn.
10 min før den forlorne hare er færdig kan du hælde boullionen over i en kasserolle (så der er til noget sovs).

Når de 60 min i ovnen er gået, så sluk ovnen, og sæt ovndøren på klem i ca. 15 minutter. Imens kan sovsen laves færdig.

Tænd kasserollen. Tag lidt majsstivelse og bland op i vand, og rør lidt af gangen i den kogende boullion, indtil den når passende konsistens. Smag til med salt og peber, og ribsgele.

Serves evt med Hasselbach kartofler
Velbekomme



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 23046 gange,
og udskrevet 596 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Studenten  -  2013-05-15 21:12:29
Opskriften er super nem. Et par anbefalinger herfra. Løg er svære at rive, og det ender næsten altid med at man kommer til at græde vildt meget. Jeg skar løgene i grove stykker og blendede dem med en stavblender sammen med ægget, hvilket fungerede godt. Jeg synes at sovsen smagte lidt meget af bouillon, og kom derfor lidt vandt fra kogte kartofler i, hvilket, efter min mening, gjorde sovsen bedre. Men eller er opskriften super nem, super dejlig og meget let at lave!

PivC  -  2012-12-11 13:13:49
Fantastisk opskrift. Nemt og lækkert!