Vandbakkelser (Glutenfrie, mælkefrie og sukkerfrie

Vandbakkelser (Glutenfrie, mælkefrie og sukkerfrie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 9 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Jyttemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Henriette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
80 g.Nutana plantemargarine
100 g.Jyttemel
2 dl.vand
3 æg
1 tsk.hvinstensbagepulver
1 tsk.vaniljesukker
1 spsk.birkesød/sukrin
 
 Pynt (til fx kagemand):
 sukkerfri syltetøj (Fior d' frutta)
 sukkerfri chokolade
 sukkerfrie vingummier
 
Opskrift:
Ovnen tændes på 200 grader C. (varmluft ca 175 grader)

*Bring fedtstof og vand i kog.
*Tilsæt melet og rør med grydeske.
*Tag gryden af varmen og rør til dejen slipper ske og gryde.
*Lad dejen afkøle lidt.

*Tilsæt et æg ad gangen - rør med elpisker hver gang.
* Samtidig med at det sidste æg røres i, tilsæt birkesød/sukrin, vanilje og bagepulver. Pisk herefter igen

Sprøjt dejen ud på bageplade med sprøjtepose/frysepose, eller sæt dejen på plade med to spiseskeer med god afstand.

Sæt pladen lige under midten i ovnen. Bagetid 20-30 minutter.
Vent med at se til kagerne før efter 15 minutter, da de ellers risikere at falde sammen.

Tag en vandbakkelse ud og se om den falder sammen. Gør den det, forlænges bagetiden.

Klip vandbakkelserne op i siden, så snart de er taget ud af ovnen. Så bliver de ikke bløde.

Velbekomme :-)





karakterer:
Opskriften er vist 9143 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu