Den gode pastaret

Den gode pastaret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke frysegnet

Indsendt af : Prinsesse Zelda

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.pastaskruer
500 g.hakket oksekød
1 stort hakket løg
2-3 fedhvidløg, hakkede
2-3 spsk.olie
1 gul, rød eller orange peberfrugt
250 g.champignoner
1 ds.hakkede tomater
1 spsk.sød paprika
2 tsk.karry
1 tsk.merian
 Salt
 Peber
1 dl.fløde
1 lMornaysauce
150 g.revet ost
 
Opskrift:
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Svits løg og hvidløg i olien, uden at det tager farve og tilsæt det hakkede oksekød, og lad det brune med. Rengør champignonerne og skær dem i skiver. Skær peberfrugten i tern.
Kom champignon, peberfrugt, de hakkede tomater og krydderier i retten. Kog det igennem i ca. 5 minutter og smag til med salt og peber.
Bland den kogte afdryppede pasta sammen med kødsovsen og hæld det i et stort ildfast fad. Rør mornaysaucen sammen med fløden og hæld det i fadet.
Drys revet ost på og bag retten i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, til osten er lysebrun og retten bobler.

Tips:

Erstat evt. pastaen med fuldkornspasta, brug fedtfattigt oksefars, undlad fløden og brug den fedtfattige mornaysauce, hvis man ønsker at spare lidt på kalorierne.





karakterer:
Opskriften er vist 17200 gange,
og udskrevet 299 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-20 14:15:47
Wow!....en rigtig lækker pastaret som både mætter godt og smager helt fantastisk! Har prøvet både at lave den almindelige udgave og den fedtfattige, og de er begge super gode!! Nam nam den får et stort 10 tal af mig ;)

  -   2011-09-05 15:03:39
Wow!....en rigtig lækker pastaret som både mætter godt og smager helt fantastisk! Har prøvet både at lave den almindelige udgave og den fedtfattige, og de er begge super gode!! Nam nam den får et stort 10 tal af mig ;)