Rabarbarkage

Rabarbarkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Camilla

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fyld:
500 g.rabarber
80 g.sukker
1 dl.vand
 
 Bund:
150 g.smør
200 g.sukker
3 æg
150 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
fyld: rens rabarberstilkerne, skær dem i små stykker og damp dem et øjeblik i vand tilsat sukker
hæld rabarberne til afdrypning i en sigte gem saften
dej:rør smør og sukker hvidt.
tilsæt æggene et ad gangen og rær 1/2 dl rarbabersaft i dejen. tilsæt rabarberne og vend dem forsigt i dejen,så de fordeler sig.
hæld dejen i em smurt springform(ca 22 cm diameter) og bag kagen ved 200 grader i ca 20 min.
server kagen lun med creme fraiche eller flødeskum





karakterer:
Opskriften er vist 8469 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu