Dansk bøf med bløde løg

Dansk bøf med bløde løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Michael44

Indsendt :      Red :
Dansk bøf med bløde løg, billede 4 Dansk bøf med bløde løg, billede 1 Dansk bøf med bløde løg, billede 2 Dansk bøf med bløde løg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.nye kartofler
 
600 g.løg
40 g.smør
2 tsk.sukker
 
600 g.Hakket oksekød
 Salt
 peber
 
5 dl.oksebouillon
1 dl.vand
1.5 spsk.hvedemel
 kulør
Opskrift:
Kog kartoflerne.

Løgene tager længere tid, end man skulle tro.
Begynd med at gøre dem i stand og skære dem i skiver.
Brun lidt smør på en pande, rør løgene i, og når de begynder at blive brune, drys sukkeret over og rør tit, Brun løgene færdige.

Form 4 bøffer og tryk dem lidt flade og hak bøfferne let på kryds og tværs med en kniv,
krydder med salt og peber.

Brun resten af fedtstoffet på en pande og steg bøfferne i 4-5 min på hver sider ved middel varme. Herefter tages bøfferne op.

Tilsæt 5 dl oksebouillon til panden og bring i kog. Der laves en jævning (Vand og mel blandes sammen) som kommes i panden, lidt efter lidt under omrøring til sovsen kommer i kog. Sovsen skal herefter simmere i 5 min. for ellers kan den smage af mel.
Smag til med salt og peber og farv med kulør.





karakterer:
Opskriften er vist 15351 gange,
og udskrevet 647 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu