Kødtærte med ost

Kødtærte med ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
150 g.hvedemel
0.25 tsk.salt
75 g.koldt smør
1 æggeblomme
2 spsk.kold vand
 
 Fyld:
300 g.hakket oksekød
2 tsk.hvidløg
1 spsk.olie
2 peberfrugter (en rød og en grøn)
2 tsk.oregano
1 tsk.paprika
1 tsk.salt
 Peber
1.5 dl.grøntsagsbouillon
2 æg
1.5 dl.mælk
150 g.reven ost
 
Opskrift:
Dej:
Kom mel og salt i en skål.
Skær smørret i mindre stykker og hak det ind i melet med en kniv, til blandingen ligner reven ost.
(Brug hænderne så lidt som muligt - dejen må ikke blive varm.)
Tilsæt æg og vand og saml dejen til en kugle.
Stil den i køleskabet i ½-1 time.
Rul dejen ud i ca ½ cm tykkelse og beklæd en 24 cm tærteform med den.
Prik bunden med en gaffel og forbag den ved 225 grader C. alm. ovn i 10 minutter på midterste rille i ovnen.

Fyld:
Svits kødet i olie og hæld hvidløg over det.
Skær peberfrugterne i små tern og tilsæt dem til kødet sammen med de øvrige krydderier og buillionvandet.
Kog til vandet er fordampet.
Hæld kødfyldet i den forbagte tærtebund.
Pisk æg og mælk sammen med en gammel og hæld det over kødfyldet.
Drys ost over.
Sæt tærten tilbage i ovnen og bag den i 30 minutter på 200 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 18485 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu