Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Friske fjordrejer med Sauce Mousseline

Antal: 4 Pers.

Kilde : Bjørn Kok

Indsendt :

Friske fjordrejer med Sauce Mousseline, billede 4 Friske fjordrejer med Sauce Mousseline, billede 1 Friske fjordrejer med Sauce Mousseline, billede 2 Friske fjordrejer med Sauce Mousseline, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.friskpillede fjordrejer
 
 Sauce Mousseline:
100 g.Smør
2 æggeblomme
0.5 Citron
 Salt
 Peber
1 dl.Piskefløde
 


Opskrift:

Sauce Mousseline:
Smørret smeltes.

Æggeblommerne piskes sammen med citronsaft over vandbad, til det bliver tykt og cremet. Smørret piskes i lidt ad gangen. Saucen smages til med salt og peber.

Piskefløden piskes til flødeskum som vendes i saucen lige inden servering.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1657 gange,
og udskrevet 9 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Friske fjordrejer med Sauce Mousseline

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu