Pizzabøffer

Pizzabøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : maria

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 spsk.rasp
0.75 dl.mælk
250 g.oksekød
1 lille æg
1 spsk.løg
1 tsk.salt
15 g.margarine
 
0.5 hakket løg
1 fedpresset hvidløg
1 krukke champignon
15 g.margarine
0.5 ds.flåede tomater
0.5 spsk.tomatpure`
0.5 tsk.oregano
0.5 tsk.salt
 peber
 
 ris eller frisk pasta som tilbehør
 
Opskrift:
bøffer:
1. raspen udblødes i mælken.
2. kødet røres med rasp, æg, løg og salt.
3. kødet formes til bøffer, som brunes på panden i margarinen.

sauce:
4. løget hakkes. hvidløg presses.
5. løg, hvidløg og chamignon svitses på panden, i margarinen.
6. tomat, tomatpure og krydderier tilsættes.
7. saucen småkoger ca. 5 min.
8. saucen hældes over bøfferne, som steger færdige i saucen 4-5 min
9. i mens koger man pastaen eller risen.

Tips:

ordet "pizzabøffer er lidt underligt, da det ikke har noget at gøre med pizza, men tror at det kommer af kød der bliver godt blandet med tomat sauce. er rigtig god med en ordenligt gang salat.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pizzabøffer

karakterer:
Opskriften er vist 12298 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-20 14:32:24
man kan sagtens lave dobbel potion til 4 pers, da der ikke er så meget kød og det bliver spist ( i vært fald hvis man er sulten)