Kalvebrissel Maréchale

Kalvebrissel Maréchale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Kalvebrissel Maréchale, billede 4 Kalvebrissel Maréchale, billede 1 Kalvebrissel Maréchale, billede 2 Kalvebrissel Maréchale, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kalve brisler
 
 Court bouillon:
5 dl.Vand
1 dl.Eddike
1 Gulerod
1 Løg
3 Laurbær
20 Sort peber hele
 Salt
 
1 spsk.Cognac
 trøffel
1 dl.kalvebouillon
 
Opskrift:
Brislerne skylles og udvandes i rigeligt vand i 3-4 timer, vandet skiftes et par gange. Blancheres i spilkogende vand 3-4 min Tages op og afkøles evt. i koldt vand indtil du kan holde ved dem. Hvorefter åre og hinder pilles af "flåes"

Alle ingredienserne til Court bouillon koges op. Brislerne koges møre i bouillonen ca. 20 min. Køles af i bouillonen Kan med fordel koges dagen før da brislerne er nemmere at skære i pæne skiver når de er køleskabskolde.

Brislerne skæres i skiver ca. 1 cm tykke, forsigtigt da de nemt smuldre Vendes i mel derefter i sammenpisket æg og så i rasp

Brislerne steges på en varm pande i smør til de er gyldne, de er møre så de skal blot varmes igennem og have farve

Panden koges af med cognac 1 spsk. Og lidt hakket trøffel Og 1 dl. Kalvebouillon tilsættes og koges op, der skal blive ca. 1 spsk. trøffelsky pr. portion





karakterer:
Opskriften er vist 2282 gange,
og udskrevet 68 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu