Kalvelever a l’orange

Kalvelever a l’orange, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalvelever
4 spsk.hvedemel
50 g.smør
2 tsk.oregano
 salt
 peber
4 appelsin
2 dl.appelsinsaft
1 dl.hvidvin
1 dl.piskefløde
1 kg.bagekartofler
400 g.friséesalat
 
Opskrift:
Skral kartoflerne og sæt dem over at koge uden salt.

Bland mel med krydderier og vend leverskiverne heri. Klargør appelsinerne pres saften ud af 2 appelsiner 2 dl. i alt og skær skrallen af 2 appelsiner således at filerne kan skæres ud.

Steg leveren i smørret på panden ikke mere end 3 minutter på hver side. Skyl og snit salaten og anret i skål. Tag den stegte lever af panden og hold den varm.

Svits appelsinfilerne i lidt smør, hæld appelsinsaften på og derefter hvidvinen. Kom kartoflerne og i en arbejdsskål og kør med el-piskeren. Tilsæt lidt af kogevandet og salt og 2 spsk. smør. Kør det godt igennem med el-piskeren. Smag til med salt evt. lidt hvid peber. Hold den varm. Kog saucen lidt ind og jævn med fløden. Hæld saucen over leveren.

Server leveren, kartoffelmos og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 4430 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu