Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Fish and chips 02

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk

Diverse torskIndsendt af : NTT

Indsendt :

Fish and chips 02, billede 4 Fish and chips 02, billede 1 Fish and chips 02, billede 2 Fish and chips 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Torske filletter
1 kg.bageKartofler
 
 Dej:
200 g.hvedemel
2 æg
1 ss.sukker
4 ss.øl
6 ss.mælk
6 ss.vand
½ ts.salt
 peber
 
 Olie til kogning
 


Opskrift:

Del æggene (gem både hvider og blommer)
Sigt 200 g. mel ned i en skål.
Tilsæt sukker og rør det sammen.
Tilsæt æggeblommer,øl, salt og peber og rør det sammen.
Bland mælk og vand, og tilsæt det til dejen bliver tyk og jævn.
Dejen skal nu hvile i ca. 30 min. i køleskabet.


Skræl kartoflerne og skær dem 1x1 cm. skiver. Smid dem i en skål med kold vand, til de skal bruges.

Vask fisken, dup den tør med køkkenrulle og vend dem i de sidste 80 g. mel.

Opvarm olien til 160 gr.
Pisk æggehviden stiv, og vend den forsigtigt i dejen. Dyp fisken en ad gangen i dejen.

Hæld vandet fra kartoflerne og tør dem grundigt.
Kog kartoflerne i ca. 10 min i olien og tag dem op for at dryppe af.
Øg temperaturen på olien til 180 gr.

Kog fisken i 4 -5 min. til dejen er gylden grun.
Tag fisken op, og kog kartoflerne i yderligere et par minutter.
Tag kartoflerne op, og drys fisken og fritterne med salt og malt eddike.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5257 gange,
og udskrevet 81 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu