Koldhævede grahamsboller

Koldhævede grahamsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Lonny

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
15 g.gær
3.5 dl.koldt vand
1.5 tsk.salt
1 tsk.sukker
1 spsk.rapsolie
100 g.grahamsmel
350 g.hvedemel
 
 evt kan der kommes 100g havregryn pif paf eller hakkede nødder i
 
Opskrift:
Bland alle ingredienser i en skål på nær ca. 50 g mel. Rør dejen kraftig med en røreske, tilsæt hvedemel indtil dejen er enartet og hænger sammen i en stor blød klump. Dejen skal ikke æltes med hænderne. Dæk skålen til med film og sæt den i køleskabet til næste dag.

Næste dag :
Tænd ovnen på 200 grader.
Læg bagepapir på en plade.
Form 12-14 boller med 2 spiseskeer, ved at tage dej op tilsvarende til en bolle og skubbe dejen ned med den anden ske. Pensl bollerne med mælk og bag dem i ca. 15-20 minutter til de er gyldne.
Stil de nybagte boller til afkøling på en rist

Tips:

der kan også kommes revne gulerødder i





karakterer:
Opskriften er vist 27449 gange,
og udskrevet 459 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-04-01 10:13:46
De er super lækre, nogen af de mest luftige koldhævet boller jeg har lavet.

  -   2012-02-09 14:38:34
Super let og meget lækre, sunde boller. Især hvis man tilsætter 100g havregryn :)