Ostepanerede svinekoteletter

Ostepanerede svinekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store eller 8 mindre svinekoteletter
1 æg
0.5 dl.reven ost
1 dl.fintmalet rasp
 salt
 peber
 fedtstof til stegning
 
 Svampeblanding:
500 g.blandede svampe
2 spsk.smør
1 dl.bouillon
1.5 dl.fløde
 fintstrimlet (gerne syltet) rød peberfrugt
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 broccolibuketter
 kogte kartofler
 
Opskrift:
Rids svinekoteletterne i kanten, så danner de ikke "skål" under stegningen. Vend dem i sammenpisket æg og derefter i en blanding af rasp og reven ost. Krydr dem med salt og peber.

Brun koteletterne på begge sider i fedtstof på panden. Dæmp varmen og steg dem færdige.

Rist imens de rensede svampe i smør i en gryde. Kom bouillon og fløde i og lad det koge sammen kort. Bland strimlet peber i og smag til.

Anret de stegte koteletter på et fad og hæld lidt af svampeblandingen ved.

Server resten til i en skål.





karakterer:
Opskriften er vist 3814 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-30 17:03:02
Det er en meget billig og nem ret, personligt syntes jeg den er rigtig god! Så prøv den lige ad :)