Apfelstreusel

Apfelstreusel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : rednes

Indsendt :     

Ingredienser:
7 små æbler
100 g.sukker
1 æg
14 g.vaniljesukker
300 g.hvedemel
200 g.margarine
1 knsp.bagepulver
 Lidtsukker
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 220 grad/200 for varmluft.

Æbler rives til strimler på et rivejern og svitses sammen med en smule sukker.

De resterende ingredienser æltes sammen til en fast dej.

Del dejen sådan: 1/3 del til smulder og resten 2/3 til kagebunden. Sæt 1/3 køligt.

Smør en springform med lidt fedtstof og fordel 2/3 dej på bunden.

Fordel æblemassen på dejen i springformen.

Riv og fordel 1/3 dej over æblemassen.

Sæt æblekagen i den forvarmede ovn i cirka 20-25 min.

Når smulder på toppen af kagen er gyldenbrun er kagen færdig og tages ud af ovnen og sættes til afkøling.

Kan nydes som det er eller med creme fraiche eller en klat flødeskum.


Tips:

Kan nydes som det er eller med creme fraiche eller en klat flødeskum. Den er hurtig og nemt.





karakterer:
Opskriften er vist 4069 gange,
og udskrevet 76 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu