Hvidkålssuppe - Let at lave

Hvidkålssuppe - Let at lave, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Personer

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Lene H,

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 L.Hønse bouillon
5-6 store gulerødder
0.5 Hvidkål
 Evt.Kødboller
 
Opskrift:
Få bouillonvandet op og koge, skær gulerødderne i tyndestrimler, og skær hvidkålen ud i tynde strimler.

Når vandet koger, tilsættes gulerødderne og hvidkålen, samt salt og peber. Lad det simre/koge i 45 min.

Man kan evt. tilsætte kødboller, efter 30 min.

Suppen bliver bedre dag for dag.





karakterer:
Opskriften er vist 21734 gange,
og udskrevet 378 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-24 15:16:02
Istedet for hønseboullion, så kog et kalkunbryst først. Så bliver der verdens sundeste ret. Også hvis man er på slankekur :-)